banner564

‘16 Nisan devrimdir’

Erdoğan, anayasa referandumunda ayaklarındaki prangalardan kurtulmayı hedeflediklerini söyledi

‘16 Nisan devrimdir’
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlere 16 Nisan'da "dur" deneceğini, aynı günün şehitlerin katilleri için bir fermanın da yazılacağı gün olduğunu belirtti. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Alanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katılarak, vatandaşlara hitap etti. Trabzon'a hiçbir dönemde son 14 yılki kadar yatırım yapılmadığını anlatan Erdoğan, ilin, Akçaabat, Sürmene gibi bazı ilçelerine bu yıl, bazı ilçelere de gelecek yıl doğal gaz ulaştırılacağını, Trabzon'da doğal gaz olmayan yer kalmayacağını vurguladı.
Bugün bir kısmı açılan Kanuni Bulvarı'nın bir bölümünün 2019'da, bir bölümünün ise 2020'de tamamlanacağı bilgisini paylaşan Erdoğan, Trabzon-Maçka yolunun eksik kalan bölümlerinin ise 2018'e kadar bitirileceğini dile getirdi.

"Ayağımızdaki prangalardan kurtulmak istiyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, eğitim, ulaşım, adalet, emniyet, enerji ile gıda ve tarımda birçok adım attıklarına değinerek, bundan sonra çok daha farklı adımlar atacaklarını ifade etti.
Erdoğan, şu görüşlere yer verdi:
"Bize durmak yok ama benim sizden bir isteğim var, 16 Nisan bizim için bir devrimdir, devrim. Ayağımızdaki prangalardan kurtulmak istiyoruz, mesele bu. Önümüzü kesmek isteyenlere, bizi durdurmak isteyenlere, ikide bir prangaları tutarak çekmek isteyenlere 16 Nisan'da 'dur' demeye var mıyız? 16 Nisan'da bu ülkenin gidişini engellemeye çalışanlara 'dur' demeye var mıyız? 16 Nisan'da bu Batı'nın Türkiye üzerinde yamanmış asalaklarını söküp atmaya var mıyız? 16 Nisan'da bu hizmetlerin çıtasını yükseltmek için 'evet' demeye hazır mıyız? 16 Nisan'da tüm Karadeniz'e, tüm Türkiye'ye örnek olacak bir 'evet' oyuyla, 'evet' oranıyla sandıkları patlatmaya var mıyız?" 

"Ah alçaklar ah"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'un terörle mücadelede iki yıllık süre içinde asker ve polis 21 şehit verdiğini anımsatarak, "Özel harekatçı Ahmet Çamur kardeşimizin cenazesine bizzat katılmıştım, Allah rahmet eylesin. Daha sonra bu kardeşimizin şehadetinde PKK'yla birlikte FETO'nun da parmağı olduğunu öğrendim, ah alçaklar ah. Bu işe karışanların hepsi de hak ettiği cezayı buldular." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2017, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474