banner564

3 bin kişi dinledi

Volkan Konak Bochum’da konser verdi

3 bin kişi dinledi
banner598
Avrupa turnesine çıkan ve önceki gün akşam Almanya'nın Bochum kentinde sahne alan Volkan Konak, kendisini izlemeye gelen yaklaşık üç bin hayranına konser verdi.
Bochum'un ünlü salonu Ruhrcongress'de hayranlarının karşısına çıkan ünlü sanatçı Volkan Konak, sahne performansıyla salonu dolduran yaklaşık üç bin müzik severi adeta mest etti. Dev orkestrası eşliğinde şarkılarını canlı olarak seslendiren sanatçı, kendi şarkılarının yanısıra bir çok anonim türkü, Neşet Ertaş ve Kazım Koyuncu eserlerini de seslendirerek bol bol alkış aldı. 
Ara ara seyircilerle sohbetler de eden Volkan konak, Karadeniz kültüründen, yaşam tarzından ve aile büyüklerinden örnekler anlatarak izleyenlerini güldürdü. “Benim ailemde Berlin ve Gelsenkirchen'de buraların durumunu bilirim, işiniz çok kolay değil. Bizim insanımız kederine küser, ama ülkesine asla küsmez“ dedi.
Sahneye gelen bir kadın hayranının hediye ettiği çiçek ve Türk bayrağını alan Volkan Konak, “bu bayrak açılır“ diyerek elinde salladı ve “her ülke bayrağına saygı gösterilmesi gerekiyor. Mustafa Kemal Atatürk de, Yunan bayrağını bunun için yerden kaldırdı. Tabi hilal ve yıldızı ile çok güzel olan bayrağımızı çok seviyorum“ diye konuştu.
Volkan Konak'ı izleyenler arasında Bundesliga ve A Milli Futbol Takımımızın eski oyuncularından Yıldıray Baştürk ve Essen Başkonsolosluğu'ndan konsolos Mete Zaimoğlu da yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473