banner564

Turizmde birlikte hareket edilecek

Mahir Ünal ile Faiz Sucuoğlu, Berlin’de düzenlenen resepsiyonda buluştu

Turizmde birlikte  hareket edilecek
banner598

Türkiye'nin Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, ITB Berlin Fuarı çerçevesinde önceki gün akşam resepsiyon düzenledi. Resepsiyona TC Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ve Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu da davetli olarak katılarak birer konuşma yaptılar.

Resepsiyona, ITB Fuarına katılan tur operatörleri, acenteler, turizmciler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gazetecilerin katıldığı belirtildi.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu resepsiyonda yaptığı konuşmada, her türlü olumsuzluğa rağmen tur operatörlerinin ve turizmcilerin “gözlerindeki inanç ve iddianın” takdire değer olduğunu söyledi.
Sucuoğlu, KKTC olarak da Türkiye Cumhuriyeti ile her konuda olduğu gibi turizmde de, birlikte hareket ettiklerini ve işbirliği çalışmaları yürüttüklerini belirtti.
Türkiye Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ise konuşmasında, Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun sözlerine katıldığını ifade ederek, turizm sektörünün tüm olumsuz gelişmelere rağmen inancını yitirmediğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473