banner564

Bayram yine zehir oldu

Her zaman olduğu gibi yurdun birçok bölgesinde yine ölümlü kazalar oldu

Bayram yine zehir oldu
banner598
Türkiye’de başlayan 5 günlük bayram tatiliyle birlikte karayollarındaki trafikle aynı orantıda kazalarda da artış meydana geldi. Ülkenin dört bir yanında gerçekleşen kazalar sonucu anayollar kan gölüne döndü, bayramda zehir oldu. Anadolu Ajansı’na (AA) dün düşen yüzlerce kaza haberleri de Türkiye’deki anayollarda yaşanılan can pazarını gözler önüne serdi. AA’dan derlenen ve Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleşen trafik kazalarından bazıları ise şu şekilde oldu: 


Kamyonet şarampole uçtu
Samsun'dan Amasya yönüne gelen Ömer Karadeniz yönetimindeki 55 BT 193 plakalı kamyonet, Cevizdibi Mahallesi'nde karşı yönden gelen bir aracın şerit değiştirmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan kamyonet, şarampole devrildi. Kazada, kamyonet sürücüsü ile beraberindeki Lütfiye (65), Zeynep (36), Mehmet (17), Osman (8) ve Merve Karadeniz (3) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Suluova Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Demir ailesine yazık oldu 
Muhammed Demir (32) yönetimindeki 35 HYC 92 plakalı otomobil, Afyonkarahisar-Sivrihisar karayolu 29. kilometresinde Musa Şahin (44) idaresindeki 71 EL 952 plakalı araçla çarpıştı. Kazada sürücü Demir ve aynı otomobilde bulunan eşi Ebru Demir (36), çocukları Feyza (1) ve Mustafa Demir (3) hayatını kaybetti. Sürücü Şahin ve aynı araçtaki Tuğba Şahin (34), Kübra Şahin (13) Ece Şahin (7) yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Emirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerinde öldü
Kayseri İncesu ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin ağaca çarpması sonucu sürücü öldü. Kızılören Mahallesi'nde Özel Göçel'in (47) kullandığı 33 F 1331 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Sürücü Göçel, olay yerinde hayatını kaybetti. Göçel'in cenazesi  İncesu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zincireleme kaza
 Kırşehir-Ankara karayolunun 15. kilometresinde Rıfat Demir'in kullandığı 38 SZ 085 plakalı otomobil ile sürücüleri henüz belirlenemeyen 34 AE 4136 plakalı otomobil, 40 DD 785 ve 40 DK 144 plakalı kamyonetlerin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazada, sürücü Demir, olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 9 kişi ise ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.



Direksiyon hakimiyetini kaybetti
Siverek ilçesinde devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 23 KD 904 plakalı otomobil, Siverek-Çermik karayolunun 2. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Otomobilde bulunan Hakan Kerti, Evren Aksoy, Ümit Yavuz, Samet Gülmüş ve Kemal Tahir Geyik yaralandı.Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.Tedavi altına alınan yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2014, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474