banner564

'Bedelini ödüyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Olay, bir basın özgürlüğü meselesi değildir. İki gözü dahi görmeyen bir insanı bütün bir operasyonun başı diye yakalayıp, 122 kişiyi içeriye alanlar işte bunlardı” dedi

'Bedelini ödüyorlar'
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de TÜPRAŞ fuel oil dönüşüm tesislerinin açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçeride ya da dışarıda, algı operasyonları yoluyla, yalan haberler, yalan manşetler yoluyla, Türkiye'ye hala istikamet çizmeye çalışanlarla, hiçbir şekilde uzlaşmayacağız, onların önünde hiçbir şekilde diz çökmeyeceğiz" dedi.
14 Aralık operasyonuna değinen Erdoğan, ''Olay, bir basın özgürlüğü meselesi değildir. İşte, açıkça zaten söylüyorlar. İki gözü dahi görmeyen bir insanı bütün bir operasyonun başı diye yakalayıp, 122 kişiyi içeriye alanlar işte bunlardı. O insanların şikayeti üzerine açılmış bir süreç ve bu sürecin şu anda bedelini ödüyorlar ve ödeyecekler'' ifadesini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 Aralık operasyonunu eleştiren Avrupa Birliği'ne de tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı, "Acaba AB ne der, acaba AB bizi alır mı almaz mı, bizim böyle bir derdimiz yok, lütfen siz kendi aklınızı kendinize saklayın" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 09:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473