banner564

“Bıçak kemiğe dayandı”

MHP’nin 11. Olağan Kurultayı’nda tek aday olarak yeniden Genel Başkan olan Bahçeli, “Türkiye'yi bölmek için yola çıkan hıyanet çetesini uyarıyoruz" dedi

“Bıçak kemiğe dayandı”
banner598
MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı’na büyük ilgi gösterildi. Yaklaşık 12 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu erken saatlerde dolarken, binlerce kişi dışarıda kaldı. Salona gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor" anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı. Partilileri selamlayan Bahçeli, konuşma yapmak için kürsüye geldi.

“Sabrımız kalmadı”
MHP Lideri Devlet Bahçeli, konuşmasında çözüm sürecine karşı MHP'nin sakin duruşuna yönelik getirilen eleştirilere de yanıt verdi. "Bugüne kadar içimiz kan ağladı, ama vakur duruşumuzu bozmadık" diyen MHP Lideri, "Ancak şimdi bıçak kemiğe dayanmıştır. Türkiye'yi bölmek için yola çıkan hıyanet çetesini uyarıyoruz" dedi. Bahçeli şöyle konuştu; "Sağduyu ve soğukkanlılığımızı teslimiyetle karıştırmayın, atalete yormayın. Sorumlu duruşumuzdan dolayı meydanı boş sanmayın. Türkiye sevdamızı sınamaya asla kalkışmayın. Bizde bölünecek ülke yoktur, bizde yıkılacak devlet yoktur, bizde parçalanacak vatan yoktur. Hain ve sinsi tuzaklarını, Erdoğan ve Davutoğlu'nun başına yıkarız."

Yeniden genel başkan seçildi
Öte yandan MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı'nda tek aday olarak gösterilen Devlet Bahçeli, 1149 oy alarak yeniden MHP Genel Başkanı seçildi. Ankara spor Salonu'nda gerçekleştirilen Kurultayda 1160 delege oy kullandı. Geçerli oy sayısı, 1149 oldu. Tek aday gösterilen Bahçeli, geçerli oyların tamamını alarak yeniden Genel Başkan seçildi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473