banner564

“Bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çok sevdiği kızı Sümeyye’nin mürüvvetini görmenin verdiği mutlulukla duygusal bir konuşma yaptı

“Bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor”
banner598
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar'ın nikahı, kalabalık bir davetli topluluğunun önünde kıyıldı. Geline nikah cüzdanını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül verdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta şahitlikleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bosna-Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama yaptı. 
Nikahta Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir önceki Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile tokalaştı. Liderlerin tokalaşması salondan yoğun alkış aldı. Bazı davetliler düğünden Periscop yayını yaptı.

Yurtdışından uçakla geldiler
Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'ne misafirler bir bir geldi. Düğüne katılmak için yurtdışından Türkiye'ye seyahat edenlerin uçakları da İstanbul'a indi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi, Huber Köşkü'nden helikopterle nikahın yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezine geldi.
Nikah davetlileri yaya olarak tören alanına geçerken, polis kültür merkezinin etrafında kuş uçurtmadı. Bölgede çok yoğun güvenlik önlemi alındı.

Erdoğan’dan duygu dolu konuşma
Cumhurbaşkanı Erdoğan kızı Sümeyye Erdoğan'ın nikahından sonra kısa ve duygusal bir konuşma yaptı.
Erdoğan, “Sümeyye'ye çocukken ceylanım derdim. Gözümün nuru derdim. Şimdi bir ceylan gibi yuvadan ayrılıyor” dedi. Nikah töreninde Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın hayat hikayelerinin anlatıldığı kısa bir film yayınlandı. Filmde Sümeyye Erdoğan'ın çocukluğu ve genç kızlık döneminde çekilmiş ve daha önce hiç yayınlanmamış fotoğraflar yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474