banner564

Çorum karıştı

Otomatik tüfekle vurdular, ardından bıçaklayıp kaçtılar

Çorum karıştı
banner598

   Çorum'da çıkan kavgada bir kişi, otomatik tüfek ve bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ulukavak Mahallesi Sümbül Sokak'tan silahlı kavga ihbarı alan güvenlik güçleri, kısa sürede gittikleri olay yerinde Azmi Babatümgöz'ü çeşitli yerlerinden yaralanmış halde buldu. Durumun sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine yaralı, 112 Acil servis ekiplerince Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

   Buradaki ilk müdahalede Babatümgöz'ün, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar ve bıçak darbeleriyle yaralandığı belirlendi.

    Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda 3 kişi oldukları öğrenilen şüphelilerin olay yerinden bir araçla kaçtıklarını belirlemesi üzerine, diğer ekiplerce şehrin çeşitli bölgelerinde uygulama noktaları oluşturuldu.

Söz konusu araç, olaydan kısa süre sonra merkezdeki bir uygulama noktasında durduruldu. Olayın şüphelileri olduğu öğrenilen Sedat K. (22), Samet K. (26) ve Mustafa S. (23) yakalandı. Araçta yapılan aramada, 1 tabanca ve bu tabancaya ait 30 mermi ile iki şarjör, 1 otomatik tüfek ve bu tüfeğe ait 70 fişek ile 3 bıçak ele geçirildi.

    Gözaltına alınan şüpheliler, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından "kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan adliyeye sevk edildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 02:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473