banner564

Dokunmak yasak!

Ankara’da Rize Günleri etkinliği çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın maketi sergilendi

Dokunmak yasak!
banner598
Ankara'da dün açılışı yapılan Rize Günleri etkinliklerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın maketi de sergilenmeye başlandı. Erdoğan'ın maketinin çevresinde güvenlik önlemi alan görevliler, vatandaşların makete dokunarak, fotoğraf çektirmelerini yasakladı. Etkinliklerin açılışına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Faruk Çelik ile Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Hayati Yazıcı da maket ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çok sayıda vatandaş sıraya girdi
Açılışta Bakan Faruk Çelik ve eski bakan Hayati Yazıcı'nın yanı sıra TBMM eski Başkanı Köksal Toptan da hazır bulundu. Atatürk Kültür Merkezi'ndeki tanıtımda; Rizeli olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Cumhurbaşkanlığı forsunun önünde büyük bir maketi yer aldı.
Çok sayıda vatandaş Tayyip Erdoğan'ın maketiyle birlikte fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Ancak çevresinde önlem alan görevliler Erdoğan'ın maketine dokunarak fotoğraf çektirilmesine izin vermedi. Dokunmak isteyenler ise görevlilerin müdahalesi ile engellendi. Çevredekiler ise görevlilerin bu tutumu karşısında şaşkınlık yaşadı. Etkinlikte görev alan bazı polislerin de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maketinin önünde poz vermesi dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473