banner564

En güzel hediye

Ümit ve Sultan çifti, üçüncü evlilik yıldönümlerinde, üçüz bebek sahibi oldu

En güzel hediye
banner598
Denizli'de üç yıllık evli çift, üçüncü evlilik yıldönümlerinde aşılama yöntemiyle üçüz bebek sahibi oldu. Pamukkale ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki işçi Ümit Kenan ve eşi Sultan Kenan, çocuk sahibi olmak için aşılama yöntemini denemek amacıyla Denizli'de bir özel hastaneye başvurdu. Bu yöntemle hamile kalan Sultan Kenan, hamileliğinin 32. haftasında iki kız, bir erkek bebek dünyaya getirdi. Nergis Yaren, Ecrin Habibe ve Eymen Talha isimleri verilen üçüzler, düşük kiloları nedeniyle doğumun ardından kuvöze kondu. 
Baba Ümit Kenan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirterek "Çok güzel bir duygu, bizim için tarif edilmesi çok zor. Bir değil, iki değil, üç tane bebeğimiz oldu. Allah olmayanlara da nasip etsin. Aşılamada ikinci denememizde bebek sahibi olduk. Bu günü önemli kılan ise bizim evlilik tarihimizin yıldönümü olması. Bebeklerimizin birine doktorumuzun adını koyduk. Eşim bana üçüncü evlilik yıl dönümümüzde en büyük hediyeyi verdi, ona çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Bebeklerin annesi Sultan Kenan ise, hayallerinin gerçekleştiğini ve bebeklerinin sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini dile getirerek doktoruna teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2014, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473