banner564

Erdem: Böyle İslam olmaz

Erdem: Böyle İslam olmaz

Erdem: Böyle İslam olmaz
banner598
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ile Sarıyer ilçe başkanlığının bayramlaşma programına katıldı. Burada konuşan Bozkır, vatandaşların Kurban Bayramı'nı kutladı. 
"Yeni Türkiye"de insanların dini inançları, etnik kökenleri, yaşam biçimleri ayırt edilmeksizin, huzur içinde yaşayabilmesinin önemine işaret eden Bozkır, 2023'e giden yolda mutlu ve huzurlu bir Türkiye yaratmak gerektiğini anlattı.
Hükümleri döneminde çok mesafe kat edildiğini kaydeden Bozkır, "Bir kayayı alın teriyle kan ter içinde dağın tepesine kadar çıkarttık. Herkesin gıptayla baktığı ve imrendiği bir Türkiye yarattık ama daha gidecek yolumuz var. Onun için el birliği ile çalışacağız" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise bu ülkeye aşık olduklarını ifade ederek, aşklarını eserlerine yansıttıklarını, işlerini sanat eseri gibi yaptıklarını söyledi.
Dünyada 10'a yakın İslam ülkesinde sıcak savaş olduğuna değinen Erdem, "Her yerde de uyduruk bir cemaat bulunuyor. Bunlar bir proje belli ki. Birden bire IŞİD diye bir şey çıkıyor. İnsanları kesiyor, doğruyor. Böyle İslam olmaz. Bunlar en büyük zararı İslam'a veriyor. İslam barış ve kardeşlik dinidir. Bunun hangisinde kardeşlik var? Kardeşin kardeşi boğduğu yerde İslam mı olur?" değerlendirmesinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2014, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474