banner564

Eruh savaş alanına döndü

Siirt’in Eruh ilçesinde, BDP'li eski İl Genel Meclisi üyesi Osman A. (40) ile Demokratik Bölgeler Partisi'nden (DBP) İl Genel Meclis üyesi İdris İ'nin kardeşi Sinan İ. (24) arasında henüz belirlenemeyen nedenle başlayan tartışma, kısa sürede bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüştü.

Eruh savaş alanına döndü
banner598
Kavgada, Osman A. ve Sinan İ'nin yanı sıra av tüfeğiyle açılan ateş sonucu çevrede bulunan Kemal Alp (29), Vedat Yıldırım (28), Muhammet Yıldırım (29) ve Eyüp Beştaş (38) yaralandı.Yaralılar, kaldırıldıkları Eruh Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Siirt'te bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 yıl Önce

Sayın Turkish Power Bey Efendi , İngiliz Mandası dediğiniz İngiltere 66 milyon nüfusu ile Dünyada 5inci Büyük ekonomi , BM Güvenlik Konseyi Daimi Üyesi , G7 lerden biri olan 3 Trilyon Ekonomisi ile 45bin Dolar milli geliri olan ve de 350bin den fazla Kıbrıslı Türk’ün yaşadığı bir Ülkedir, Kimin ayakları yere basması gerekiyor acaba !!!

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Yanı kenya güney afrika hint yarımadası cin (afyona bogma) sömürülerinden efendi parya muamelerinden ırk ayrimciligindan irak mısır sudan arabistan nijerya somurgeciliginden pedofil kraliyet ailesinden böl yönet taktiklerinden bahsediyorsunuz galiba Türk askerinin gelmesine karşı çıktığınız kibrista ingiliz üslerinin ne işi var irak suudi üssündeki kraliyet rejimlerini kim kurdurttu sayın üstadım tarihi de biliyoruz onun için karşınızda bu palavraları bilmeyen insanlar yok onun için ne söylerseniz söyleyin bu is bitti ne maraş ne magosa zamanı gelince baf limasol larnaka ege adalari

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Çok hayran kaldığınız ingilterenin hint yarımadasındaki nijeryadaki cindeki(afyon savaşlarını okuyunuz)kenyadaki güney afrikadaki(ırk ayrimciligi)avustralya ve yeni zelandadaki( maori aborjin )katliamları malezyadaki (bağımsızlık savaşında yaptiklari) mısır sudan irak urdundeki(kukla kraliyet yonetimleri) böl parçala yönet taktikleri sömürü düzeni sahip kafası vs vs bunları anlatın al yamamah anlaşmasında dağıtılan rüşvetlerden bahsedin pedofil kraliyet ailesi prenses dianadan bahsedin 2. Dünya savaşında amerikalılar olmasa japon ve almanların karşısındaki rezilliklerinden bahsedin yemezler yedirmezler

Hayri Karadağ
Hayri Karadağ - 3 yıl Önce

"Yorumlar" kısmı malum trol tarafınca başarıyla bataklık haline getirildi. Yazarı bile tiye alıyor, aşağılıyor. Bir daha yorum kısmına bakmayacağım. Diyalog'u da bu sayfaları başıboş bıraktığı için kınıyorum.

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Çakma ingiliz mentalitesi

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474