banner564

Usta sanatçı

38 derece ateşle sahneye çıkan Hayko, müthiş bir sahne performansı sergileyerek Merit Crystal Cove Hotel konukları tarafından ayakta alkışlandı

Usta sanatçı
banner598
Kamil HUNERLİ
   Tavernalar Kralı Hayko,5 yıldızlı Merit Crystal Cove Otel’de yine hayranlarıyla biraraya geldi. Ünlü sanatçı, 38 derece ateşle sahneye çıkarak, programını hiç aksatmadan, her zamanki gibi müthiş bir performansla tamamladı.
   Yaklaşık 3 saat süreyle sahnede kalan Hayko, sadece bir kez kıyafet molası verdi. Otelde konaklayan genç ve sevilen sanatçı Öykü Gürman da Hayko’nun daveti üzerine sahneye çıkarak “Evlerinin Önü Boyalı Direk’ adlı parçasını söyledi.  
   Programın başlangıcında, bir süre önce kaybettiğimiz Beşiktaş Kulübü’nün Onursal Başkanı Süleyman Seba ve eski sanatçılardan Ateş Böceği Ercan için başsağlığı dileklerini ileten Hayko “onları kalbimizde yaşatacağız”dedi.
   Hayko, vokalistleriyle ve çok değerli orkestra elamanlarıyla birlikte Türkçe ve Rumca parçalarla, konukllara unutulmaz saatler yaşattı. Özellikle hareketli parçalarda pist hiç boş kalmadı.
   Ünlü sanatçı, programını her zamanki gibi 10’uncu Yıl Marşı ile tamamladı. Tüm konuklar ayağa kalkarak, Hayko’ya eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2014, 09:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Beceriksizliğin ansiklopedisi

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474