banner564

Ülke tanıtımı yapılıyor

Alman turizmini KKTC turizmi ile buluşturmak amacıyla düzenlenen ‘İnternet Seyahat Sektörü Kongresi’ Girne’de gerçekleştiriliyor

Ülke tanıtımı yapılıyor
banner598
Alman turizm sektörü için önemli turizm bölgelerinde yılda 2 kez düzenlenen ve tatil ülkelerinde yerel katılımcıları Alman internet sektörüyle buluşturan İnternet Seyahat Sektörü Kongresi (Destination Meets Online) Girne’de yapılıyor. Dün sabah başlayan Kongre 3 gün sürecek. 
Destination Meets Online ile Akmina Travel Club işbirliğinde Grand Pasha Otel’de düzenlenen Kongrede, Almanya’dan KKTC’ye gelen 120 kişilik tur operatörü, turizm kanalı ve basın mensubu grubuna Kuzey Kıbrıs destinasyonu anlatılacak.
Etkinliğin ilk iki gününde katılımcılara sunumlar halinde Kuzey Kıbrıs turizmi, turistik tesis ve otelleri tanıtılacak, son gün ise tarihi ve kültürel yerler gezdirilecek. 
Kongre, Destination Meets Online Direktörü Ali Doğan’ın yaptığı kısa bir açılış konuşmasıyla başladı ardından sunumlara geçildi.
   Destination Meets Online Direktörü Ali Doğan, İnternet Seyahat Sektörü Kongresi’nin KKTC’de gerçekleştirilmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti. Doğan, Alman tur operatörü ile turizm kanallarının kongre sayesinde ülkeyi daha yakından tanıma fırsatı bulacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473