banner564

İkisi de disipline gidecek

Başbakan Davutoğlu, Arınç- Gökçek kavgası ile ilgili olarak, “Partimizin itibarını sarsıcı polemiğe giren kim olursa olsun gereken cezayı alacak” dedi

İkisi de disipline gidecek
banner598
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki tartışmaya ilişkin olarak ilk kez konuştu. Arınç ve Gökçek kavgası sorulan Başbakan Ahmet Davutoğlu şöyle dedi: “ AK Parti kuralları belli son derece sağlam kurallar ve kurullar zeminine oturmuş bir partidir. Farklı kanaati olan bütün arkadaşlar bu zeminlerde görüşlerini dile getirebilirler. Bu anlayış dışında kuvvetli bir parti disiplini de vardır. Hiçbir zaman da bu disiplinden feragat edilmemiştir. Her iki açıklama da hem partimizin kuralları hem disiplini açısından yanlıştır. Sayın Arınç ile açıklama sonrası bir araya geldik, kendisiyle konuştuk.  Gökçek ile de görüşeceğim. Gerekli uyarılarda bulundum bulunacağım.

“Gerekli işlemler tabi tutulacaklar”
Seçimlere giderken, partimizin itibarını sarsıcı polemiğe giren kim olursa olsun gerekli disiplin işlemlerini yaptıracağız. Kimsenin ayrıcalığı yoktur. Bu açıdan partimizin ve genel merkezdeki aday adaylarının çalışmalarını sürdüreceğim. Bu çerçevede genel başkan yardımcıları ve MYK ile görüşürüz. Yürütülecek her türlü polemik gerekli işlemlere tabii tutulacaktır.”

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2015, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474