banner564

İlk mesaj

AK Parti Genel Başkanlığına seçilen Davutoğlu, “halkımızın desteği arkamızda oldukça, Allahın izniyle daha kat edilecek çok yol var" dedi

İlk mesaj
banner598
AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresinde geçerli bin 388 oydan, bin 382'sini alarak AK Parti'nin ikinci genel başkanı seçilen AK Parti Konya Milletvekili ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, resmi sonuçların açıklanmasının ardından teşekkür konuşması yaptı.  Davutoğlu, "Zatıma gösterilen teveccüh beni ağır bir sorumluluğu üstlenmekle karşı karşıya bıraktı. Allah bu sorumluluğun gereğini yapabilmek kudretini bize nasip etsin, mahcup eylemesin" dedi.
 Davutoğlu, şöyle devam etti:
" İlk defa Türk demokrasi tarihinde bir iktidar partisinde böylesi bir devir teslimle hiçbir ihtilaf olmadan, hiçbir farklı görüş ya da herhangi bir şekilde farklı izlenim sahibi olmadan tam bir birliktelik halinde böyle bir devir teslim gerçekleşmiş olacak. Daha önceki iktidar partilerinde yaşanan güç mücadelesi, kıyasıya sürdürülen siyasi rekabetler,  AK Parti’nin ahlak ve erdem merkezli siyasetini de açık bir şekilde ortaya koymuştur. Bunda Sayın Cumhurbaşkanımızın bütün bu süreci istişare temelli yürütmesinde ve ortak aklı hayata geçirerek, harekete geçirerek bu değişimi sağlamasında büyük bir rolü vardır. Türk demokrasi tarihinde ilk kez iktidar partisinde böylesi bir geniş devir teslim yapılmaktadır."

“Destek arkamda oldukça”
Davutoğlu, "Halkımızın desteği arkamızda oldukça, Edirne’den Ardahan’a kadar, Hakkari’den Muğla’ya, Sinop’tan Mersin’e, doğusu, kuzeyi, batısı, güneyiyle halkımızın desteği arkamızda oldukça, Allahın izniyle daha kat edilecek çok yol var" dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 09:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474