banner564

Karabağ protestosu

Türkiye'nin, Moskova Büyükelçililik binasına av tüfeğiyle iki el ateş açan Ermeni vatandaşı tutuklandı

Karabağ  protestosu
banner598
   Türkiye'nin Moskova büyükelçilik binasına iki el ateş açıldığı, kurşunların elçilikteki tabelaya isabet ettiği belirtildi. Büyükelçilik’teki güvenlik görevlileri tarafından yakalanan saldırgan, Rus makamlarına teslim edildi. 
   Saldırıyı gerçekleştirenin 43 yaşında bir Ermeni olduğu ortaya çıktı.
   Rus basını, Ermenistan dogumlu Artur Mirzoyan'ın, Dağlık Karabağ'da çıkan son çatışmalarda Ermeni askerlerin öldürülmesini ve Türkiye'nin Azerbaycan'ı destekleyen tavrını protesto etmek istediğini yazdı. 
   Dışişleri Bakanlığı kaynakları da, olayın nedeninin araştırıldığını zanlının sorgusunun devam ettiğini açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 09:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Mr koz ve hasan bey insanları ülkeleri hatta doğayı sürekli sömürmeye dışlamaya ezmeye yok etmeye çalışır zulmedersen elinde patlar ya ege adaları işgali ya karanaysa gecirmece ya afrika vs de senin çıkarlarını yerle bir etmece sınırsız ab ve abd göçü yada sel kuraklık yangın kedi tırmalamadı olarak geri döner siz rahatlığa konfora aliskinsiniz ama biz onlarca yıldır pkk pyd feto koto darbeler vs mücadelelerine alışığız şerbetleyiz gaziligede şehadete de inanırız onun için korkmayız sineye çeker baş verir şeref haysiyet vermeyiz onun için sizin yazdiklarinizin söylediklerinizin kıymeti harbiyesi yoktur Türk milleti diyorki yine biz burdayiz herzaman

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473