banner564

'Mesele cemaat değil rüşvettir'

Devlet Bahçeli, Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’nü kullanmayacak olmasını ve ‘paralel yapı’ iddiasıyla yürütülen operasyonları değerlendirdi

'Mesele cemaat değil rüşvettir'
banner598
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi'nde düzenlendiği basın toplantısında açıklama yapan Genel Başkan Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çankaya Köşkü’nü kullanmayacak olmasını ve ‘paralel yapı’ iddiasıyla yürütülen operasyonları değerlendirdi.
Düzenlenen basın toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Çankaya'nın, millet ve Cumhuriyet'e mal olmuş milli ve tarihi bir simge olduğunu kaydetti.
Bahçeli, "Başbakanlığa tahsis edilecek olması da değersizleştirme ve manevi mevkiini düşürme hazırlığıdır. Gazi Mustafa Kemal'in Çankaya duvarlardan çınlayan sesi mi Erdoğan'ı gocundurmaktadır  Türkiye Cumhuriyeti'nin bir asra yaklaşan birikim ve heybeti mi Erdoğan'ı ürkütmektedir " ifadesini kullandı.
Türkiye'nin en mühim ve kronikleşen sorununun rüşvet ve yolsuzluk olduğunu ifade eden Bahçeli, 17-25 Aralık 2013'te AKP Hükümeti'nin kıskıvrak yakalandığını ve yakayı ele verdiğini söyledi. Rüşvetçiler, kara paracılar, altın kaçakçıları, komisyoncular ve havuzcuların korumaya alındığını, polis memurları ve müdürlerinin mağdur edildiğini ileri süren Bahçeli, "Devlet 17-25 Aralık'la birlikte kilitlenmiştir ki bu kilit henüz açılmamıştır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473