banner564

Niğde’nin kara günü

Ceylanpınar’da evlerinde enselerinden vurularak şehit edilen 2 polisten biri olan Okan Acar gözyaşları arasında toprağa verildi

Niğde’nin kara günü
banner598
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde evlerinde enselerinden vurularak şehit edilen 2 polisten biri olan Okan Acar gözyaşları arasında memleketi Niğde'de toprağa verildi. Cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Enerji Bakanı Taner Yıldız ile çok sayıda milletvekili ve vatandaş katıldı.
Şehidin naaşı önce Selçuk Mahallesinde ikamet eden ailesinin evine getirilerek helallik alındı. Şehidin evine Enerji Bakanı Taner Yıldız da taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Yıldız, şehit annesi Zehra Acar'ın yanına giderek başsağlığı diledi. 
Şehidin cenazesinin evine getirilmesiyle anne Zehra Acar ve yakınları fenalık geçirdi. Şehidin cenazesi baba evinden omuzlarda taşınarak cenaze aracına bindirilerek tekbir ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla cenaze namazının kılınacağı Dışarı Camine getirildi.
Şehit Okan Acar'ın kardeşi ağabeyinin tabutuna sarılıp "Beni bırakıp nereye gidiyorsun" diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Şehidin cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Enerji Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Niğde Milletvekilleri Alparslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, MHP Niğde Milletvekili Vedat Bayram, Vali Necmettin Kılıç, Niğde Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, belediye başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Şehit Okan Acar'ın naaşı Dışarı Caminde kılınan cenaze namazının ardından Niğde şehitliğine defnedildi.
Bu arada şehit polis Acar'ın 2 yıl önce babası Mehmet Acar'ı kanser hastalığından kaybettiği ve 2 küçük kardeşini okuttuğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474