banner564

Polisi atladamadılar

Van ve Bitlis'te, ev eşyası ile ponza yüklü araçlarda yapılan aramada, 150 bin paket gümrük kaçağı sigara bulundu

Polisi atladamadılar
banner598
Van ve Bitlis'te, ev eşyası ile ponza yüklü araçlarda yapılan aramada, 150 bin paket gümrük kaçağı sigara bulundu. Van Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, yurt dışından getirilen sigaraların, il dışına gönderileceği bilgisine ulaştı.
Bunun üzerine harekete geçen KOM ekipleri, Van'dan batı illerine ev eşyası taşıyan özel bir kargo şirketine ait C.K. yönetimindeki 49 DD 358 plakalı kamyonu, Tuşba ilçesinde oluşturulan kontrol noktasında durdurdu.
Aramada, ev eşyalarının arasına gizlenmiş çeşitli markalarda 125 bin paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili sürücü C.K. ile araçta bulunan R.C. gözaltına alındı. Bitlis'te düzenlenen operasyonda da Van'dan Diyarbakır'a giden sürücüsünün kimliği ve plakası açıklanmayan ponza yüklü tır, Bitlis Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince Arıcılık mevkisinde durduruldu. Aramada, tırın dorsesindeki özel bölmelere gizlenmiş 25 bin paket kaçak sigara bulundu.
Gözaltına alınan sürücünün, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474