banner564

“Sanatçı yazar  kılıklı borazanlar”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halk TV’de kendisini eleştiren Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında sert ifadeler kullandı

“Sanatçı yazar  kılıklı borazanlar”
banner598

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arnavutköy’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında Ana muhalefet CHP ve bazı sanatçılara sert tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, Halk TV’de kendisini eleştiren Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında sert ifadeler kullandı.

Erdoğan özetle şunları söyledi;
“PKK’yı yer ile yeksan ediyoruz, karşı cevap CHP’den geliyor. FETÖ’ye dünyayı dar ediyoruz, karşı cevap CHP’den geliyor.
Karşımızda kendi milletinin değerlerine savaş açmış, kendi ülkesinin kalkınma ve büyüme hamlelerini kasıtlı olarak sabote etmiş bir parti var. Son yıllarda bu sefil geçmişlerini gizlemek için derme çatma isimleri, ideolojileri ile taban tabana zıt adayları milletimizin karşısına çıkarmaya başladılar ama paslı demir yaldızlı boyayla boyanmakla altın olmaz.
Merhum Cemal Kaşıkçı meselesinin ortaya çıkartılmasında gösterdiğimiz ahlaki duruş herkes tarafından tebrikle karşılanıyor, sadece CHP’nin aklına bu konuda tuhaf sorular geliyor.
Milletimiz bu cilanın altında neler olduğunu çok iyi biliyor. Şöyle azıcık bir kazıyınca CHP’nin gerçek yüzü, çirkef siyaset dili, milli ve manevi değerlerimize olan kini hemen ortaya çıkar.
Bunlar ezanımızı Türkçe okutanlar, bunlar ezanımızı hazmedemeyenler. Bu zihniyet, yıllarca milletimizi, ‘çağdaşlık’ diyerek, ‘modernlik’ diyerek, ‘halkçılık’ diyerek, siyasetin de hizmetin de en ilkel biçimlerine mahkum etmeye çalıştı.

“Sanatçı yazar kılıklı borazanlar”
Bu CHP’nin yakası rozetli siyasetçileri yanında sanatçı yazar kılıklı borazanları var. Bunlardan 3’ü CHP’nin resmi yayın organı olan bir televizyonda benim ve Türkiye hakkında atıp tutmuşlar. Önce gergedan nesli deyip millete hakaret ederek işe başlamışlar sonra her şey sandıkta çözülmez demişler.
Sorsanız demokrat sanatçılar. Ama milletin iradesine zerre kadar saygıları yok. Şayet kendi istedikleri gibi demokrasi uygulaması olmazsa belki lideri yani beni ayaklarımdan asarlarmış. Ya hepiniz topunuz cellat olsa ne yazar.
Biz şahadete inanmışız. Ama sizin imanınız yok ki onu konuşalım. Geçmişteki darbeleri hatırlatıp bakalım darısı kimin başına demişler. Bunların isimlerini vermeyeceğim yargıda gereği yapılacak. Sanatçı müsveddesi, bütün bunlar bunun bedelini ödeyecekler. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473