banner564

“Selvi boylum al yazmalım”

CHP’den ‘retro’ kampanya

“Selvi boylum al yazmalım”
banner598
Parti genel merkezinin 13. katında tamamen gönüllü olarak yüksek lisans ile doktora öğrencilerinden oluşan bir sosyal medya ekibi görev yapıyor.
Ali Haydar Fırat’ın koordinatörlüğünde Ayşe Merve Özden, Eren Aksoyoğlu, Oğulcan Orhan’ın görev yaptığı ekibin yönetimindeki “@CHPSecim2015”, “@CHP TrendTopic”, “@KKKonusuyor” adlı Twitter hesaplarının yanı sıra “@Chpretro” adını verdikleri yeni bir hesap daha açıldı. Aksoyoğlu tarafından hazırlanan afişler, sosyal medyada büyük beğeni kazandı. Çalışmalar kapsamında eski miting fotoğrafları ve eski film afişleri de kullanılıyor. Sosyal medyadan paylaşılan afişlerden dikkat çekenleri şöyle:


“Sevgi emektir”

 Gelecek İçin Yola Çıkıyoruz: Ankara Garı’nda 1960’larda çekilmiş bir fotoğraf ile CHP logosu altında “Gelecek İçin Yola Çıkıyoruz” yazısı yer alıyor.
 Selvi Boylum Al Yazmalım: Afişlerden bir tanesinde sinema tarihinin en beğenilen filmleri arasında gösterilen Selvi Boylum Al Yazmalım filminin oyuncular Kadir İnanır ve Türkan Şoray’ın bulunduğu bir afişi kullanılarak, filmin ünlü repliği, “Sevgi emektir” paylaşılıyor.
 Oy İstiyorum: Bir afişte, 1970’lerde Şener Şen’in, “Vecihi” adlı kendi uçağıyla denemeler yapan bir karakteri canlandırdığı, “Gülen Gözler” filminde Vecihi’nin uçak kokpitindeki bir fotoğrafı kullanılarak, “Oy İstiyorum. Veriyor musun?” ifadesi yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474