banner564

‘Şov’ amaçlı

Mücevherat Fuarı’nın en pahalı ürünü, 1 milyon lira değerinde Boğaziçi Köprüsü’nün minyatürü

‘Şov’ amaçlı
banner598

   "37. Uluslararası MücevheratFuarı", İstanbul Fuar Merkezi'nde açıldı.

    CNR Expo'da düzenlenen ve 4 gün açık kalacak fuarda, 1 milyon lira ile "fuarın en pahalı tasarımı" unvanını alan 22 ayar altın kullanılarak yapılan ve taşlarla süslenen 10,5 kilogram ağırlığındaki minyatür Boğaziçi Köprüsü'nün tanıtımı gerçekleştirildi. 

   Tanıtıma katılan model Tülin Şahin'e de daha önce ünlü yıldız Jessica Chastain'a hediye edilen "Boğaziçi Köprüsü" figürlü yüzük hediye edildi.

   Mücevherat'ın sabihi Tekin Seyrekoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce bir dergiye verdiği röportajda, Boğaziçi Köprüsü'nü mücevheratla donatmak istediğini söylediğini anımsattı.

Seyrekoğlu, "Oradan esinlendim. Boğaziçi Köprüsü'nü süslemek zor. O nedenle Boğaziçi Köprüsü'nü altından yapma fikri aklıma geldi. Bir de Jessica Chastain'e hediye ettiğim 'Boğaziçi Köprüsü' tasarımlı yüzüğün çok daha güzelini pembe altından Tülin Şahin'e hediye ettim" dedi.

    Minyatür köprüyü, 3 kişiyle 10,5 kilogram altın kullanarak 20 günde hazırladıklarını ifade eden Seyrekoğlu, minyatür köprünün şov amaçlı olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474