banner564

Tarlaya ekmişler

Şanlıurfa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 226 bin kök hintkeneviri ele geçirildi

Tarlaya ekmişler
banner598
Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, merkez Haliliye ilçesine bağlı Mil Mahallesi'ndeki bir tarlada Hint keneviri ekildiği yönündeki ihbarı değerlendirerek operasyon başlattı. Tarlada yapılan incelemede, 226 bin kök Hint kenevirinin ekili olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan Ali K, Şükrü K. ve İlyas A, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2014, 08:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sarp Ege
Sarp Ege - 10 ay Önce

Bugün Kıbrıs Barış harekatının 49 . yılı. Sağlıklarında tanıma onurunu, şerefini duyduğum , halen hayatta olmayan Kıbrıs devlet büyükleri ve harekata katılmış General ve tüm askerlerimize saygı ile rahmet dilerim. Kıbrıs ile gönül bağı olan birisi olarak Sn.MM eski ada hatıralarından arada sırada bahsetse süper olur. Üstat bilge kişiliği ile yaşayan canlı bir tarih. Bizde hem geçmişe yolculuk yapar, fikirlerinden istifade ederiz.

Sarp Ege
Sarp Ege - 10 ay Önce

Bugün 20 Temmuz harekatın 49.yılı kutlu olsun. Sağlıklarında tanıma şerefini ve onur duyduğum halen hayatta olmayan Kıbrıs büyükleri , General ve askerlerimizi saygı ve rahmetle anarım. Yaşayan canlı bir tarih olan Üstat’ımızdan eski ada anılarına biraz daha fazla yer vermesini dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473