banner564

“Yaptıklarımız ortada”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 yılda AK Parti'nin sadece hizmet verdiğini söyledi

“Yaptıklarımız ortada”
banner598

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de miting düzenledi. Erdoğan mitingde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eskişehir'in"2019 Türk Dünyası Eğitim Başkent'i ilan edildiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için ise terörist başı ifadesini kullandı. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “AK Parti 16 yılda sadece hizmet vermiştir. Bu ülkede herkesin hak ve özgürlüklerinin de refahının da teminatı AK Parti'dir. Teröristler dışında hiçkimse incitilmemiştir. Sizlerin desteğiyle irade erdem ve cesaretle Türkiye şahlanacak.  Bizim diğer adaylardan, partilerden farkımız sizlere yaptıklarımızı anlatıyoruz. Bununla kalmıyor halen yapmakta olduklarımızı ifade ediyoruz. Hizmette sürekliliği ortaya koymuş oluyoruz.” dedi.

Osmanlı tokadı atacağız
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: Bununla yetinmiyoruz bir de yeni projelerimizi ortaya koyuyoruz. Peki, ötekiler ne anlatıyor? Gençlerimizin deyimiyle ifade edeyim ötekiler bol bol geyik muhabbeti yapıyor.  Bizim asıl gündemimiz yaptığımız, yapacağımız hizmetlerdir. Son 16 yılda Eskişehir'e 21 katrilyon liralık yatırım yaptık. 
Eskişehir'e üçüncü devlet üniversitesini de kazandırıyoruz. Böyle bir şehre 33 bin kapasiteli stadyum yakışır dedik. Yaparsa AK Parti yapar. Eski stadın yerine millet bahçesi yapıyoruz. 
İlk çeyrekte büyüme açıklandı. Türkiye, Hindistan'dan sonra ikinci... Bunu Bay Kemal, Bey Muharrem anlamaz. Yüksek hızlı tren yatırımları neyle yapılıyor. Büyümeden bu yatırımlar yapılabilir mi? Anlamazsınız, anlamazsınız siz bu ülkede çırak bile olmadınız.
Dünyanın en büyük havalimanlarından birini İstanbul'da inşa ediyoruz. 29 Ekim'de açılışı yapılacak. Bunlara 24 Haziran'da şöyle bir Osmanlı tokadı atmaya hazır mıyız?
Sağlıkta zaten bölgesel bir marka haline gelmiştik. Şimdi küresel bir marka olma yolunda ilerliyoruz. Bu hizmetler kendi vatandaşlarımıza zaten ücretsiz. Bunlardan haberleri yok ama öğrenecekler şurada 12 gün kaldı. Sağlığın her alanında ülkemizi küresel marka haline getirme gayreti içerisindeyiz.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473