banner564

Yaz keyfi

Muğla’daki, sahilleri dolduran turistler; kafelerde kitap okudu, kano ve rüzgar sörfü yaptı

Yaz keyfi
banner598
Muğla’da sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, Akyaka, Çınar ve Akçapınar sahillerinde denize girdi. Bölgeye gelen yerli ve yabancı turistler, sahildeki kafelerde kitap okudu, kano ve rüzgar sörfü yaptı. Plajların etrafında yaşanan yoğunluk nedeniyle uzun araç kuyrukları oluşurken vatandaşlar denize girebilmek için uzun süre yürümek zorunda kaldı.

Tekne turları revaçta
İzmir, Antalya ve Denizli'den tur otobüsleriyle gelen yabancı turistler ise Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılarak farklı hayvan türleri, bitki yapısı çeşitliliği ve berrak akan suyu ile "Doğal Akvaryum"u izleme fırsatı yakaladı. Turistler, Ölüdeniz Mahallesi'ndeki Belcekız Plajı, Kumburnu Plajı ile Foça Mahallesi'ndeki Çalış Plajı'nda denize girip, altın sarısı kumsallarda güneşlendi. Maviyle yeşilin bütünleştiği cennet koylarda denize girmek isteyen turistler ise Fethiye Kordon boyundan kalkan günübirlik tur tekneleriyle gezintiye çıktı.

Bunaltıcı sıcaktan kaçtılar
Marmaris ilçesinde ise sıcak havayı fırsat bilenler ve aşırı nemden bunalanlar, Marmaris Belediyesi Halk Plajı, Uzunyalı Plajı ve İçmeler sahillerinde yoğunluğa neden oldu. Plajlarda şezlonglara ve kumlara uzanarak güneşlenen vatandaşlar ve turistler, denize girerek serinlemeye çalıştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473