banner564

Beyarmudu Belediyesi, iftar yemeklerini ihtiyaçlı ailelere dağıtılıyor

‘Gönül Sofrası’

Beyarmudu Belediyesi, iftar yemeklerini ihtiyaçlı ailelere dağıtılıyor
banner598

Beyarmudu Belediyesi, ‘Gönül Sofrası’ organizasyonu kapsamında hazırlanan iftar yemeklerini ihtiyaçlı ailelere dağıtıyor.
Ramazan ayının bir geleneği olan toplu iftar yemekleri bu yıl Coronavirüs nedeniyle iptal edilirken, belediye hazırladığı yemekleri ailelerin evlerine götürüp teslim ediyor.
Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip, “Geçen yıl ramazan ayında kulüplere, toplu yemeklerde hizmet ettik. 10 yıldır yaptığımız iftar yemekleri Covid-19 dolayısı ile olmuyor. ‘Gönül Sofrası’ projemizi başlatmış bulunuyoruz. Her gün burada 1000 kişiye yemek çıkıyor. Oruçlu olan ailelerimize hem de ihtiyaçlı olan ailelerimize dağıtıyoruz. Hijyen kurallarına uyan bir ekiple servis ediyoruz. Tabi bu yardımları yaparken birçok kurum bize yardımcı olmuştur Vakıflar İdaresi, Kızılay, Başbakanlık Koordinasyon Kurulu ve Türkiye Kalkınma Ekonomi İletişim (KEİ) Ofisinin desteğini alıyoruz. Burada çalışanların çoğu gönüllü olarak bu işi yapmaktadırlar. Hazırlanan yemeklerin, belediye personeli, muhtarlar ve gönüllüler tarafından dağıtımını yapıyoruz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bir ilki yaşatmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473