banner564

Beyarmudu Belediyesi tarafından düzenlenen festival sona erdi

Finali SOS yaptı

Beyarmudu Belediyesi tarafından düzenlenen festival sona erdi
banner598

 Beyarmudu Belediyesi tarafından bu yıl 29 Temmuz-3 Ağustos 2018 tarihlerinde arasında düzenlenen 5. Uluslararası Halk Dansları Fesitivali, 8. Patates Kültür Sanat Festivali muhteşem bir finalle sona erdi.

Uluslararası Halk Dansları Fesitivali kapsamında; Güvercinlik, İncirli Çayönü ve Beyarmudu’nda dans ekipleri gösteriler sundu.
Patates Kültür Sanat Festivali kapsamında ise Uluslararası Geleneksel Kostüm Güzeli ve Yakışıklısı yarışması düzenlendi. Festivalde yerli sanatçılar sergiledikleri performanslarla izleyicileri çoşturdular.
Festivalin son günü önceki gece Şef Ersin Tünay yönetiminde Burcu Çavdoro ve Beyarmudu Belediyesi Türk Sanat Müziği konseri ile başladı. 
Festival kapsamında düzenenlenen sosyal aktiviteler ve turnuvalarda kazanan yarışmacılara Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip tarafınfan kupa ve plaket takdim edildi.
Festivalde son sahne alan 30 yıldır ülke müziğine hayat veren Grup S0S oldu. Grup Anadolu Rock müzik eserlerini coverladıkları nostaljik ve günümüz şarkılarından oluşan repertuar ile festivale damga vurdular.
Konserin ardından Grup SOS üyelerine Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip tarafından çiçek takdim edildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473