banner564

Büyükelçi Başçeri, Maraş’ta bisikletli gezi yaptı 

Konya’nın hediyesi

Büyükelçi Başçeri, Maraş’ta bisikletli gezi yaptı 
banner598

Kapalı Maraş’ın ziyarete açılan kısımlarında önceki gün başlayan bisiklet turlarına dün Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de katıldı. 
Kıbrıs Millet Bahçesi’ne kadar olan güzergâh ve daha önceden açılan sahil şeridi ile Demokrasi Caddesi artık bisikletle gezilebilecek.
Konya Belediyesi tarafından hibe edilen bisikletlerle geziye çıkan Büyükeçi Başçeri ile belediye başkanı Arter açıklamalarda bulundu. 
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Maraş’ın artık bisiklet ile de gezilebileceğini, ücretinin ise iki saatinin 10 TL olarak belirlendiğini söyledi. 

Başçeri: Maraş sokakları artık daha da hareketli
Büyükelçi Başçeri de yaptığı kısa açıklamada  "Bir ay önce açılan Maraş Sayın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi artık hayat bulmaya başladı" dedi.
Başçeri, “Burada bulunma amacımız ise Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Gazimağusa Belediyesi’ne hibe etmiş olduğu 600 bisikletin teslimi ile birlikte kullanıma başlamasıdır. Bu bisikletlerle birlikte Maraş sokakları artık daha da hareketlenip canlanacaktır” şeklinde konuştu. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473