banner564

LTB Çocuk Merkezi ‘El Ele Kreşi’ 3-5 yaş arası 20 çocuğa hizmet veriyor

Minikler çok mutlu

LTB Çocuk Merkezi ‘El Ele Kreşi’ 3-5 yaş arası 20 çocuğa hizmet veriyor
banner598

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’ndan elde edilen 220 bin TL’lik gelirin “LTB Çocuk Merkezi El Ele Kreşi”nin yeni binaya taşınması için kullanıldığı belirtildi. 
Kreşin toplam 40 kişilik öğrenci kapasitesine ulaştığı ve şu anda 3-5 yaş arası 20 çocuğa eğitim verildiği kaydedildi.  
Lefkoşa Turkcell’le Koşuyor Maratonu’nun ana sponsoru Kuzey Kıbrıs Turkcell heyeti, yeni binasına taşınan “LTB Çocuk Merkezi El Ele Kreşi” ile LTB Dayanışma ve Eğitim Merkezini ziyaret etti. 
Pandemi nedeniyle açılışı gerçekleşemeyen merkezin ziyaretine LTB Başkanı Mehmet Harmancı 
ev sahipliği yaptı.
Kreşin toplam 40 kişilik öğrenci kapasitesine ulaştığı ve şu anda 3-5 yaş arası 20 çocuğa eğitim verildiği belirtildi. 
LTB Başkanı Mehmet Harmancı’nın katılarak ev sahipliği yaptığı ziyarete, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Kuzey Kıbrıs Turkcell Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Küçüközdemir ve bazı üst düzey yöneticiler katıldı.

Harmancı: Binlerce yüreğin adımlarıyla…
LTB Başkanı Mehmet Harmancı maratondan elde edilen 220 bin TL’lik gelirin kreşin başka bir binada daha çok çocuğa daha iyi hizmet vermesi için kullanıldığını, kreşin toplam 489.000 TL maliyetle tadil işleminin tamamlandığını söyledi. Başkan Harmancı, Kuzey Kıbrıs Turkcell’in de ana sponsorluğu ve desteği ile kreş hakkının ilk adımlarını attıklarını, ülkenin dört bir yanından binlerce yüreğin bu adımları koşuya çevirdiğini ve sonunda LTB Çocuk Merkezi El Ele Kreşi’nin yeni yerinde hizmet vermeye başladığını belirtti.

Harun Maden: Desteklerimize devam edeceğiz
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden de açıklamasında maratonun sosyal bir etkinlik olmakla birlikte birçok toplumsal eksikliği giderme adına önemli bir organizasyon olma misyonunu sürdürdüğü vurgusunda bulundu. Genel Müdür Maden, LTB ile Kuzey Kıbrıs Turkcell’in 6 yıldır maratonla örnek bir iş birliği ve ortaklığa imza attıklarını kaydederek bunun geleneksel hale gelmesinin de oldukça sevindirici olduğunu vurguladı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474