banner564

Çağlayan’da 23 Nisan

Çocuklar oynadı, veliler gururlandı

Çağlayan’da 23 Nisan
banner598

 Melin DOBRAN

   Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Lefkoşa’nın tarihi Çağlayan Parkı’nda düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü.
   Çocukların renkli gösterilerini izlemek için parka akın eden veliler, emeğ,i geçen öğretmenlere teşekkürlerini ilettiler.

Çocuklar ne dedi…??

Emine Damla Sezer
“Ben ilkokul 4. Sınıfa gidiyorum. Büyüyünce çocuk doktoru olmak istiyorum. Çocukları sevdiğim için, ileride bu mesleği seçmek istiyorum. Dünyada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bize hediye eden tek lider Mustafa Kemal Atatürk’e çok teşekkür ediyorum.”

Sude Naz Sezer
“23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak bize hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e çok teşekkür ediyorum. Ben ilkokul 4. Sınıfta okuyorum. Bizim için olan bu bayramı kutlamaktan mutluluk duyuyorum. Büyüyünce, dünyaya sağlıklı çocukların gelmesi için kadın doğum doktoru olmak istiyorum.”

Pusat Güneş
“Ben büyüyünce, suçluları yakalamak için polis olmak istiyorum. Şu an ilkokul 4. Sınıf öğrencisiyim. 23 Nisan bizim bayramımız, çocukların bayramı.. Kutladığımız için çok mutluyum. Bu güzel günü bize armağan ettiği için Atatürk’e teşekkür ediyorum.”

Cumali Akyol
“Ben büyüyünce asker olmak istiyorum. Ülkemi korumak ve yaşadığım yerin huzurunu sağlamak için bu mesleği yapmak istiyorum. Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan’ı biz çocuklara armağan etti. Bu güzel günü kutlamaktan gurur duyuyorum. Ben ilkokul 4. Sınıf öğrencisiyim.”

Ahmet Furkan Yağcı
“Ben ilkokul 2. Sınıf öğrencisiyim. Büyüyünce polis olmak istiyorum, polislik mesleğini çok seviyorum. Ülkedeki huzuru sağlamak ve suçluları yakalamak için büyüyünce bu mesleği yapmak istiyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bize hediye eden Mustafa Kemal Atatürk’e çok teşekkür ediyorum.”

Melike Akkuş
“Bu güzel günü bize armağan ettiği için Atatürk’e teşekkür ediyorum. Ben şu an ilkokul 3. Sınıfta öğrenim görüyorum. Öğretmenlik mesleğini sevdiğim için, büyüyünce sınıf öğretmeni olmak istiyorum.”
 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2018, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474