banner564

Değirmenlik Belediyesi işbirliğinde ilkokul öğrencilerine Fenerbahçe forması dağıtıldı

En güzel tatil hediyesi

Değirmenlik Belediyesi işbirliğinde ilkokul öğrencilerine Fenerbahçe forması dağıtıldı
banner598

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun “Çocuklara Sevgi Aşılıyoruz” projesi kapsamında  Değirmenlik Belediyesi ile işbirliğinde Değirmenlik İlkokulu’nda  öğrencilere yönelik etkinlik düzenlendi.
Etkinlikte “Bin Çocuk Bin Forma” kampanyası çerçevesinde Değirmenlik İlkokulu öğrencilerine KKTC Fenerbahçeliler Derneği tarafından Fenerbahçe forması dağıtıldı. 
Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler, etkinlikte yaptığı konuşmada, Değirmenlik beldesi çocuklarının, beldenin geleceği olduğunu kaydetti. 
Karavezirler, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun “Çocuklara Sevgi Aşılıyoruz” projesine Değirmenlik Belediyesi olarak katkı koymanın gururunu yaşadıklarını ifade etti. 
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu ise konuşmasında, Değirmenlik İlkokulu öğrencileriyle bir arada olmanın ve çocuklara güzel bir etkinlik düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 
Karaokçu, Değirmenlik Belediye Başkanı Ali Karavezirler’e ve KKTC Fenerbahçeliler Derneği’ne katkılarından dolayı teşekkür etti. 
Değirmenlik İlkokulu Müdürü Kader Horoz, şubat tatili öncesi çocuklara bu denli güzel bir gün yaşattıkları için katkı koyanlara teşekkür etti. Etkinlikte ayrıca öğrencilere yönelik yüz boyaması yapıldı.
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ile Değirmenlik Belediyesi işbirliğinde ilkokul öğrencilerine Fenerbahçe forması dağıtıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474