banner564

Tunç Soyer eleştirisi

Erdoğan, “CHP, Türkeş ve arkadaşlarını 12 Eylül'de en ağır işkencelere maruz bırakarak idamla yargılayanların mirasçılarını yeniden vitrine çıkarıyor” dedi

Tunç Soyer eleştirisi
banner598

AKP Genel Merkezi'nde 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer'le ilgili, 'CHP, Türkeş ve arkadaşlarını 12 Eylül'de en ağır işkencelere maruz bırakarak idamla yargılayanların mirasçılarını yeniden vitrine çıkarıyor' değerlendirmesinde bulundu.
CHP hiçbir zaman sandıktan çıkan iradeye saygı duymamıştır” Demokrasilerde sandığın namus olduğunu belirten Erdoğan, “siz sahada ne kadar çalışırsanız çalışın seçimin kazanıldığı yer sandıktır. Demokrasinin fiilen tecelli ettiği yer olan sandığa sahip çıkmazsak, millet iradesinin yönetime yansımasını temin edemeyiz“ diye konuştu.
Seçimlerde nelere dikkat edilmesi gerektiğini, hangi konularda hassas davranılması gerektiğini seçim koordinasyon merkezi görevlilerine anlatan Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Başkanının kendisine “Biz bütün sandıklarda sandık kurulu üyelerini belirledik, klase ettik” dediğini belirten Erdoğan, getirilen listeden rastgele 10-15 sandık kurulu üyesini gece yarısı aradığını söyledi.
Erdoğan, “CHP, Türkeş ve arkadaşlarını 12 Eylül'de en ağır işkencelere maruz bırakarak idamla yargılayanların mirasçılarını yeniden vitrine çıkarıyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473