banner564

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü ve Alsancak Maremonte Lions Kulübü’nün başkan ve yönetim kurulu üyeleri Diyalog Medya’yı ziyaret etti

Projelerini anlattılar

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü ve Alsancak Maremonte Lions Kulübü’nün başkan ve yönetim kurulu üyeleri Diyalog Medya’yı ziyaret etti
banner598

Ömer KADİROĞLU

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü ve Alsancak Maremonte Lions Kulübü başkan ve yönetim kurulu üyeleri Diyalog Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Reşat Akar’ı ziyaret ederek hem basın gününü kutladı, hem de faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü Başkanı Servet Akacan, amaçlarının sağlık ve eğitim alanlarında hizmet vermek olduğunu ve yeni yönetim kurulu olarak çalışmalara başladıklarını söyledi.
Diyalog Medya yayınlarından övgü ile bahseden Akacan, “Diyalog Medya’nın yayınlarından çok memnunuz. Çok başarılı yayınlar yapıyorsunuz. Diyalog Medya olarak her zaman Lions Kulüplerinin yanında oluyorsunuz ve bundan dolayı sizlere teşekkür ederiz” dedi. 
 
Tümsoy: Alsancak’a engelli okulu istiyoruz

Güzelyurt Yeşilada Lions Kulübü ziyaretinin ardından Alsancak Maremonte Lions Kulübü başkan, yönetim ve üyeleri Akar’ı ziyaret etti. Başkan Ayşe Tümsoy; Alsancak Belediyesi ile işbirliği içerisinde bir engelli okulu yapmak istediklerini söyledi. Tümsoy, bu konuda görüşmelerin devam ettiğini; iki üç sınıflı bir okul amaçladıklarını kaydetti.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473