banner564

Küçüklerden büyük duyarlılık

The American Nursery School öğrencileri “Mama Kampanyası”na destek verdi

Küçüklerden büyük duyarlılık
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu’na bağlı The American Nursery School öğrencileri 4 Ekim Hayvan Haklarını Koruma günü  kapsamında bir dizi aktivite yaptı. 
Okul öğretmenlerinin haftanın önemini vurguladığı konuşmaların ardından, öğrencilerle birlikte mama kampanyası başlatılarak ailelerden de destek alındı ve toplanan mamalar Kyrenia Animal Rescue (KAR) bağışlandı. 
Kyrenia Animal Rescue görevlileri, sevimli köpekleri Anny ile birlikte hayvanları sevmenin önemi hakkında bilgi verdi.
Öğrencilere, temel ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra çevrede yaşayan canlılara karşı nasıl davranılması gerektiği, kedi ve köpeklere yaklaşırken sahiplerinden izin almaları gerektiği, sokak köpeğiyle karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiği konularında bilgiler verildi. 
Sokak hayvanları için sıcak havalarda verilecek bir kap suyun bile büyük önemi olduğu vurgulanan etkinliğe katılan sevimli köpek Anny, öğrencilerin ilgi odağı oldu.
The American Nursery School Müdürü Binnur Saymaz etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yıl içinde birçok sosyal sorumluluk projesine destek verirken amacımız çocuklarımızda erken yaşlarda  farkındalık yaratmak, duyarlılıklarını artırmak” diyerek küçük yaşta benimsenen davranışların alışkanlık haline geldiğini ve ilerleyen yaşlarda devam ettiğini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2015, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473