banner564

Letafet’te 2015’e özel veda

‘Her Yeni Başlangıç Yeni Bir Anlam Yükler’ şiiri ile konserine başlayan Soner Olgun, geniş repertuarı ile dinleyenlere kimi zaman duygu dolu anlar yaşattı

Letafet’te 2015’e özel veda
banner598
Onur ULAĞ
Soner Olgun, Merit Park Otelin eğlence merkezi Letafet Bar’da her hafta olduğu gibi Cumartesi gecesi sevenleriyle buluştu.
Mekân Soner Olgun müdavimleri ile doldu taştı. Soner Olgun’u dinlemeye gelen misafirler yine sabahın ilk ışıklarına kadar gönüllerince eğlendi. 
‘Her Yeni Başlangıç Yeni Bir Anlam Yükler’ şiiri ile konserine başlayan sanatçı geniş repertuarı ile dinleyenlere kimi zaman duygu dolu anlar yaşattı. Kimi zamanda eğlencenin doruklarına ulaştırdı. Sanatçının hayranları adeta sahneyi şampanya ile yıkadı. 
Yılın son konserini veren sanatçı 2016 yılına girdiğimiz ilk haftada sevenleriyle buluşacak. 
Letafet Bar’da 2 Ocak Cumartesi günü sahne alacağını açıklayan sanatçı yılın ilk konseri için özel bir repertuar hazırlayacağını belirtti.
Her anı birbirinden güzel geçen konserde Soner Olgun ve eşinin muhteşem düetleri eğlenceyi romantizmin doruklarına taşıdı. 
Sanatçı ve ekibinin bir an olsun düşmeyen enerjisi ile yine bir Soner Olgun klasiği yaşandı ve konser aralıksız sabah 03.00’e kadar devam etti. 
Ünlü Sanatçı sergilediği Performansı ile izleyenlerin takdirini topladığı programı ile Her Cumartesi akşamı Merit Park Otel, Letafet Bar’da sahne alacak.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473