banner564

Mağusa Festivali’nde, usta sanatçılar Erdal Erzincan ve Ahmet Aslan keyifli anlar yaşattı

Müzik ziyafeti sundular

Mağusa Festivali’nde, usta sanatçılar Erdal Erzincan ve Ahmet Aslan keyifli anlar yaşattı
banner598

22. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nde konser veren usta sanatçılar Erdal Erzincan ile Ahmet Aslan keyifli anlar yaşattı

Gazimağusa Belediyesi himayesinde 22.düzenlenen Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında önceki gün Othello Kalesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Erdal Erzincan ve Ahmet Aslan konser verdi. İki sanatçı, sahne performansları ile Mağusalılara konser ziyafeti yaşattı.
Bağlamanın ustalarından, Anadolu Türkü kültürünün vazgeçilmez seslerinden olan Erdal Erzincan’ın solo performansı ile başlayan gecede, Ahmet Aslan’da Türkçe ve Zazaca şarkıları seslendirdi. Aslan, La-Tar isimli klasik gitar ve bağlama karışımı enstrümanı ile seslendirdiği eserlerle kulakların pasını sildi. Sanatçılar konserin ardından dakikalarca alkışlandı. 
Uluslararası Mağusa Kültür Sanat ve Turizm Festivali 4 Eylül’de Salamis Antik Tiyatro’da KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Bursa Bölge Devlet Senfoni Orkestrası ve TC Devlet Çoksesli Korosu’nun yer alacağı “Carmina Buruna” efsanesi ile devam edecek.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474