banner564

Mağusa’da muhteşem final

Arda Erkan’ın hayatından esinlenerek hazırlanan ve uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çeken gösteri ayakta alkışlandı.

Mağusa’da muhteşem final
banner598
Genç yaşta yaşama veda eden Arda Erkan’ın hayatından esinlenerek modacı Abdullah Öztoprak tarafından hazırlanan “…kanatlarımı kırsaydık keşke anne…” adlı sahne gösterisi, geçtiğimiz Cuma gecesi,  Mağusa Rauf  Raif  Denktaş  Kültür ve Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi.                                      
Uyuşturucu ile mücadelede toplumdaki farkındalık ve bilinç düzeyini yükseltmek amacıyla,  ülkenin en önemli sorunlardan biri haline gelen ve gençlere musallat olan uyuşturucu belasından ülkeyi ve Uyuşturucu tacirleri ile uyuşturucu tacirlerinin tuzağına düşürülen çocukları ve ailelerini kurtarmak için düzenlenen final turnesi izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
Sahne performansından önce, Abdullah Öztoprak tarafından hazırlanan, uyuşturucu batağına düşen ve çıkmaya çalışan gençlerin hikayesi “Ben Hangisiyim” adlı  kısa filmin  gösterimi ardından. yaklaşık 1.5 saat süren gösteriye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.  Uyuşturucu ile mücadelenin anlatıldığı sahne gösterisinde  Arda  Erkan’ın  kendi elbiseleri de kullanıldı. Arabası içerisinde hayatını kaybettiği anların canlandırılması ile uzun süre akıllarda kalacak, unutulmayacak  muhteşem bir final yaşandı. 

“Arda bir misyon oldu…”
Abdullah Öztoprak konuşmasında, “Herkese ön yargısız sahip çıkalım. Artık sirenler çok kötü çalıyor...  Arda,  bir misyon oldu artık ülkemize ve bu odaklı giden yanlış hayatlara  artık Arda’nın adıyla yaklaşmak durumundayız.  Keşke Ardalar ölmese, keşke bütün sahte kanatlar kırılsa... Biz bütün gençleri kurtarmak için burdayız... Yarınları kurtarmak için burdayız.”   dedi.  Arda’nın annesine  de sahnede  çiçek takdimi yapılırken salonda yeniden duygusal bir atmosfer oluştu.  Bazı izleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473