banner564

Kıbrıs’ta da olmalı

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Türkiye’de başkanlık sistemine geçilmesinin ardından flaş bir açıklama yaptı

Kıbrıs’ta da olmalı
banner598
Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Türkiye'deki Anayasa değişikliği referandumu sonucunun, Türkiye'yi uluslararası alanda ve bölgede daha güçlü bir noktaya taşıyacağına inanç belirtti.
Referandum sonuçlarının ülkeye de olumlu yansımaları olacağı inancını dile getiren Ertuğruloğlu,“Türkiye'deki Anayasa değişikliğinin KKTC için de örnek olmasını ve ülkemizde de Başkanlık sistemine geçilmesinin gündeme gelmesini temenni etmekteyim” dedi. 
Ertuğruloğlu, Türkiye'de yapılan ve Türk halkı tarafından onaylanan Anayasa değişikliği halk oylaması sonuçlarının Türkiye için hayırlı olmasını temenni ederek, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Türk halkını kutladı.

“KKTC'yi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır”
Referandum sonuçlarının ülkemize de olumlu yansımaları olacaktır. Türkiye'deki Anayasa değişikliğinin KKTC için de örnek olması ve ülkemizde de başkanlık sistemine geçilmesinin gündeme gelmesini temenni etmekteyim.  Başkanlık sisteminin KKTC'yi daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır."

Ertuğruloğlu Körfez ülkelerinde temaslarda bulunuyor
Öte yandan Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu’nun, Körfez ülkelerinde temaslarda bulunduğu belirtildi. Bakanlık açıklamasına göre, Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki temaslarını tamamlayan Ertuğruloğlu, buradan Umman Sultanlığı'na geçti ve görüşmelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473