banner564

Merit Lefkoşa Yeni Yılı karşılamaya hazır

Beyaza büründü

Merit Lefkoşa Yeni Yılı karşılamaya hazır
banner598

 Pelin Yükselay

   Merit Lefkoşa Hotel, 2019 yılına bomba gibi girecek. Otel dün itibariyle tam teşekküllü bir şekilde yeni yıla hazırlandı. Yeni yıl konseptinin ‘beyaz’ olarak seçildiği otelde konuklar muhteşem bir yılbaşı geçirecek. 
   Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, beyaz konseptinin seçilmesi konusunda Diyalog’a şunları aktardı:
   “Yeni yılda süsleme konseptimiz beyaz oldu. Şöyle düşündük, 2018 Merit Lefkoşa ailesi için çok üzücü bir yıl oldu. Üç arkadaşımızı arka arkaya kaybettik. Ayrıca tabi ki beklenmedik ekonomik kriz dolayısıyla da turizmde zor günler yaşadık. Onun için bu sene dedik ki hep beyaz olalım, 2019 tertemiz geçsin. Beyazın enerjisi, temizliğin enerjisi, saflığın enerjisi hem işimize yansısın hem de misafirlerimize yansısın diye düşündük o yüzden bu sene böyle ağacımızı, lobimizi ve otelimizi beyaz süsledik. Bu lobinin konsepti. Diğer taraflarda kırmızı, sarı konseptlerde kullandık. Elimizden geldiğince yaptık. Bu süslerin hepsi tamamen personelimizin eseri. Kendimiz süsledik. 

Doluluk oranları yüksek

   Yeni yılda doluluk oranlarının çok iyi gittiğini belirten Mine Gürses şunları söyledi:
   “Yoğunluğumuz şimdiden başladı. Merit Lefkoşa biliyorsunuz herkesin buluşma yeri. Yeni yıl organizasyonları, kutlamaları oldukça yoğun geçiyor. Günde 4-5 organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Yılbaşı gecesi ise yılbaşı balomuz var. Aşağıdaki salonumuzda çok sevgili Kıbrıslı sanatçımız Ayşegül Zaim var, orkestrasıyla birlikte. Yukarda yine her zamanki gibi Ottomon Kebap House’umuzu da Ottoman menüsü ile yapacağız, geçen yıl da öyle yapmıştık. Çünkü tercih meselesi. Misafirlerimizin tercihine göre soruyoruz, rezervasyon alıyoruz. Aşağıdaki salonumuzda sigara içirilmeyecek zaten kanunen de yasak, dolayısıyla çocuklu aileleri de alıyoruz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474