banner564

Piknik havasında futbol etkinliği

Alsancak Yeşilova Spor Kulübü’nün ana sponsoru Merit Park Hotel, minik futbolculara yemek verdi

Piknik havasında  futbol etkinliği
banner598
Melin DOBRAN
Alsancak Yeşilova Spor Kulübü ana sponsoru Merit Park Hotel, dün Alsancak’ta düzenlenen maçta çocuklara açık büfe yemek verdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen futbol etkinliğine yaklaşık 150 çocuk katıldı. Diyalog’a konuşan Merit Otelleri Denetim Direktörü Yavuz Kutlu, “Amacımız, çocuklarımızı her çeşit spora çekmek ve onlara sporu sevdirmektir. Kötü alışkanlıklardan uzak, sağlıklı ve sosyal bireyler olmaları için onlara destek oluyoruz” dedi. 

Kulübün alt yapısı fark yaratıyor
A takımı ve genç takımı gibi U15 liginde de mücadele eden minik futbolcularda mücadele ettikleri ligde iddiasını sürdürüyor. Alsancak Yeşilova, başta Başkan Redif Nurel, Asbaşkan Kemal Güvenoğlu, Alt Yapı Sorumlusu Erhan Konuksal ve diğer yönetim kurulu üyeleri olmak üzere, 5-6, 7-8 ve 9-12 yaş gurubuna özel bir önem veriyor.
Kulübün geleceğini sağlam temellere oturtmak hedefinde olan yönetim, çağdaş tesislerde farklı branşlarda spor yapacak gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak düşüncesinde. Başkan Redif Nurel, A takımındaki sponsorlukları yanında, alt yapıya verdikleri katkılardan ve ikramlarından dolayı başta Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk olmak üzere, Merit Otelleri Denetim Direktörlerinden Yavuz Kutlu’ya ve Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ile tüm Merit ailesi ve personeline teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474