banner564

Teknoloji  harikaları  Mağusa’da

Teknogold’un yeni şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı

Teknoloji  harikaları  Mağusa’da
banner598

Kuzey Kıbrıs’ın önemli teknoloji mağazalarından Teknogold, önceki gün gerçekleştirilen  törenle Gazimağusa şubesini açtı.
ASEL Grup Direktörlerinden Atay Ürel ve Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’in açılışını yaptığı etkinliğe yoğun katılım oldu.
Atay Ürel açılışta yaptığı konuşmasında, “Mağusa’da Teknogold mağazasını açarak, buradaki değerli halkımıza faydamız olacağı için çok heyecan duyuyorum. Teknogold, her geçen gün gelişmektedir bu sebeple sevgili iş arkadaşlarım gece gündüz çalışarak Teknogold ismini bir marka haline getirdikleri için onlara çok teşekkür ederim, başarılarının devamını dilerim” dedi.
Ürel, televizyondan cep telefonuna, bilgisayardan küçük ev aletlerine, ev sinema sistemlerinden uydu alıcılara, oyun konsollarından kişisel bakım ürünlerine, birçok ürün grubunda, tüketicilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya ve günden güne büyümeye devam eden Teknogold, pazarda liderliği yaşamanın kendilerini gururlandırdığını belirtti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter ise konuşmasında, “Böyle bir mağaza hem şehrimizin için hem de Larnaka yolunun kalitesini yukarılara çekebileceğini şimdiden görüyorum. Bu hizmetlerinden dolayı öncelikle Taşkın ve Atay Bey’e teşekkür ederim. Şehrimizde böyle bir kalitenin gelmesi, insanlarımızı da mutlu edecektir. Umarım ve dilerim ki Mağusa halkı da bu güzelliğe gereken ilgiyi gösterir ve burada bir bereket yaşanır. Böyle bir mağazanın şehrimizde eksikliği de hissediliyordu. Her yeni iş yeri bizim gururumuzdur, Mağusa halkı adına sizlere teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473