banner564

“Hepimiz aynı soydanız”

Ataoğlu, Türk dünyasından KKTC’ye gelenlerin birer misafir değil, ev sahibi olduklarını belirtti

“Hepimiz aynı soydanız”
banner598

 Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türk Birliği Dayanışma Derneği’nin ve Kıbrıs Azerbaycan Dostluk Cemiyeti’nin ortaklaşa düzenlediği Türk Dünyası Eğitimde Liderler Forumu Gala yemeğine katıldı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, 6 ülkeden 100 eğitimcinin yer aldığı Forum katılımcıları ile bir araya gelen Bakan Ataoğlu ile konuklar  gecede karşılıklı hediyeler takdim etti.
Gecede konuşma yapan Bakan Ataoğlu, KKTC’ye gelenlerin birer misafir değil, ev sahibi olduklarını bilmeleri gerektiğine vurgu yaparak, “Kendi evinize hoş geldiniz. Bizim ayrımız olamaz. Hepimizi aynı soydan gelmiş değişik coğrafyada yaşayan kardeşleriz. Ne mutlu ki bize Türk Birliği Dayanışma Derneği bir araya getirdi. Sizlerin bize, bizlerin de sizlere ihtiyacı vardır. Dünya da güç dengeleri değişmektedir. Bizler bir olduğumuzda bizleri kimse yıkmaz” dedi.

Bakanlık çalıştay düzenliyor
Öte yandan Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm sektörü için yol haritası oluşturma hedefiyle  “Kuzey Kıbrıs Turizm Stratejisi 2024 Çalıştayı” düzenliyor.  İki gün sürecek çalıştay yarın başlayacak.
Bakanlıktan verilen bilgiye göre, yarın saat 10.30’da Girne Oscar Hotel’de başlayacak çalıştaya devlet ve hükümet yetkilileri de katılacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474