banner564

Üniversite yaşamını tanıdılar

UKÜ’deki Kariyer Günleri Festivaline yüzlerce öğrenci katıldı

Üniversite yaşamını tanıdılar
banner598
Cemre AKAR

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Tanıtım Ofisi’nin organize ettiği “Kariyer Günleri Festivali” sona erdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen ve üç gün süren etkinliğe farklı liselerden 500’den fazla öğrenci katıldı. 

UKÜ ve üniversite yaşamını yakından tanıma fırsatı bulan liseli öğrenciler alanlarında uzman akademisyenlere sorular sorarak bölümlerle ilgili bilgi edindi. 

Dolu dolu geçen ve öğrencilerin bilgilenmelerinin yanı sıra eğlenceli anlar geçirmelerine de olanak sağlayan etkinlikte UKÜ’lü öğretim elemanları fakülteleri konusunda öğrencileri aydınlattı ve üniversite sonrası iş imkânlarından bahsetti. Sık sık sorular sorarak ilgi duydukları bölümleri tanımaya çalışan öğrenciler UKÜ’deki etkinliği yararlı bulduklarını, aynı zamanda keyifli ve eğlenceli zaman geçirdiklerini vurguladı.  

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nin spor kompleksi CIU Arena’da gerçekleştirilen etkinliğe; Levent Koleji, Lapta Yavuzlar Lisesi, Güzelyurt Meslek Lisesi, Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi, Haspolat Meslek Lisesi, Lefke Gazi Lisesi, Güzelyurt Türk Maarif Koleji, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi, İskele Ticaret Lisesi, Karpaz Meslek Lisesi, Erenköy Lisesi, Sedat Simavi Endüstri Meslek Lisesi ve Bekirpaşa Lisesi’nden öğrenciler katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 08:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473