banner564

Uyumları muhteşemdi

Lefkoşa Belediye Orkestrası ile Çocuk Korosu, Dünya Müzik Günü’nde birlikte sahne aldı

Uyumları muhteşemdi
banner598
Dünya Müzik Günü dolayısıyla, Lefkoşa Belediye Orkestrası(LBO) Çocuk Korosu üyesi minikler, Lefkoşa Belediye Orkestrası (LBO) eşliğinde önceki gün gece, Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi’nde konser verdi.
“Çocuklarımızın Sesiyle Dünya Müzik Günü Konseri” adlı etkinliği LTB Başkanı Mehmet Harmancı da izlerken, Orkestra Şefi Oskay Hoca yönetiminde sahne alan LBO, Kozan, Erkek Karşılama 1, Dillirga ve Mandra adlı eserleri seslendirdi.
Daha sonra sahnede yerini alan Çocuk Korosu üyesi minikler orkestra eşliğinde Hep Yaşar İyilikler, Hayvanlar, Öğretmenim, Yaşamak Ne Güzel, Sağlıklı Olmak İçin, Serçecik, Dab Di Dab Dab, Oh Ne Güzel, Çocuklarda Umut Var ve Mutluluk Şarkısı adlı çocuk şarkılarını seslendirdi.
Konser sonrasında LTB Başkanı Mehmet Harmancı, son iki yılına şahit olduğu LBO Çocuk Korosu’ndaki çocukların kendilerini geliştirdiğini ve oldukça aşama kaydettiklerini yaşayarak gördüğünü dile getirerek, şef Hare Yakula’ya ve müzisyen olarak koroya katkı koyan Ercüment Şeker’e çok teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473