banner564

8 aylık bebekle sokağa fırladı

Lefkoşa’nın Metahan bölgesinde “Zabit Route Off Licence” isimli işyeri yanıcı madde ile kundaklandı, üst katta yaşayan aile zor anlar yaşadı

8 aylık bebekle sokağa fırladı
banner598
Onur ULAĞ
Başkent Lefkoşa’nın Metehan bölgesinde faaliyet gösteren Zabit Route Off Licence isimli iş yeri dün sabah 04.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandı.  Çevre sakinleri ve yoldan geçen insanlar tarafından fark edilen yangın hemen itfaiye ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen Lefkoşa İtfaiye Ekipleri, yanan iş yeri ve iş yerinin üst katındaki Gürkan Özcan’a ait eve sıçrayan alevleri kısa sürede kontrol altına aldı. 

Yangını eşi fark etti
   Kundaklanan iş yerinin alevleri üst kattaki evin odasını sarmaya başlayınca Gürkan Özcan’ın eşi Naif Özcan yangından dolayı oluşan kokuyu fark edince eşini uyandırdı. Kaldıkları odanın kapısını açan çift dumanların bütün evi sardığını görünce 8 aylık bebeklerini alıp sokağa fırladı.
    Yangın sonucunda Zabit Route Off Licence isimli iş yeri ve içerisindeki eşyalar tamamen yanarken, ve Gürkan Özcan’a ait evin bir odası ve içerisindeki eşyalar yandı. Evin diğer odaları ise çıkan isten dolayı zarar gördü. 

Polis her yerde onları arıyor
  Lefkoşa Adli Şube Amiri Ali Savaş Altan ve ekibi kundaklanan iş yerinde uzun incelemelerde bulundu. Ayrıca polisin, Kermiya’da bulunan Nazım Hikmet Caddesi üzerindeki Zabit Route Off Licence isimli iş yerini kundaklayan kişi ya da kişileri bulmak için geniş çapta arama başlattığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473