banner564

Merit'te 18. Yıl pastası kesildi

Merit Crystal Cove çalışanları mükemmel bir gecede başarıyı kutladı

Merit'te 18. Yıl pastası kesildi
banner598

Merit Crystal Cove personeli, 2017 yılında yakalanan başarıyı, sevilen sanatçı Korhan Saygıner’in sahne aldığı gecede doyasıya kutladı.
Hizmet kalitesi ve misafir memnuniyeti ile adada ilk sırayı alan Merit Crystal Cove Hotel çalışanları yoğun sezon öncesi başarılarını unutulmaz bir geceyle taçlandırıldı.
Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan gecede yaptığı konuşmada, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin lokomotif sektörü turizm, buradaki turizmin lokomotif yatırımcısı Merit Hotelleri. Merit Hotellerinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Merit Hotellerinin yaratıcısı, kurucusu ve bizlere bu çalışma imkanını sağlayan Sn. Besim Tibuk’u saygı ve sevgiyle anıyor, kendisine teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Turhan, Merit Crystal Cove Hotel’in başarısının bir ekip işi olduğunu, tüm personelin göstermiş olduğu çaba için kendileri ile gurur duyduğunu ifade etti.
Sanatçı Korhan Merit personeline özel hazırlamış olduğu repertuarla yaklaşık 2 saat sahnede kalarak tüm personeli eğlenceli parçalarla coşturdu.

18’inci yıl pastası coşkuyla kesildi
Tüm Üst Düzey yöneticilerin ve Diyalog Medya Grubu Direktörü Reşat Akar’ın da şeref konuğu olarak katıldığı gecede 18. Yıl pastası büyük bir coşkuyla kesildi.
İki kişi yılın personeli, bir emekli personel ve uzun yıllardır hizmet veren personellerine teşekkür plaketi takdim eden otel yönetimi, personelleri ile yıllardır bir arada çalışmaktan mutluluk duyduklarını ilettiler.
Gecenin sonunda yapılan çekilişle, başta büyük ikramiye 15 bin TL para ödülü olmak üzere, toplamda yaklaşık 100 bin TL ödül dağıtıldı.


 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474