banner564

Okuma  alışkanlığı  değişiyor

Türkiyede dijital yayıncılığın öncüsü Dergilik, Turkcell aracılığıyla Kuzey Kıbrısta 

Okuma  alışkanlığı  değişiyor
banner598

Türkiye’nin en çok takip edilen dijital yayıncılık platformu Dergilik, Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kuzey Kıbrıs’ta yayıncılık dünyasına adım atıyor. 
Adada yayınlanan birçok gazete ve dergiyi de tüm dünyaya ulaştıracak Dergilik artık Kıbrıs’ta da kullanılabilecek. Türkiye’de olduğu gibi Kuzey Kıbrıs’ta da öncü bir adımla dijital yayıncılığa başlayan ‘Dergilik’ hem dergi hem de gazete raflarında yer alan birçok yayını tek bir uygulamada buluşturuyor. Okuma alışkanlıklarına yön veren platform, her an, her yerde ve çevrimdışı dahil olmak üzere kullanılabiliyor. 
Kuzey Kıbrıs’ın sesinin farklı ülkelerdeki okuyuculara ulaşmasını sağlayacak olan 21 milyon kişi tarafından indirilen ve yaklaşık 7 milyon aktif kullanıcısı bulunan Dergilik için düzenlenen lansman toplantısına Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Kuzey Kıbrıs Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Koç, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Bekir Pakdemirli, Yönetim Kurulu Üyesi İlter Terzioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Günay Çerkez ve Kuzey Kıbrıs Turkcell üst yönetimi katıldı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden ve Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu gerçekleştirdiği sunumda Dergilik hakkında bilgi verdi.

500’ün üzerinde dergi ve gazete 1 ay ücretsiz 
Dergilik ailesine katılan yeni gazete ve dergilerle birlikte, uygulama üzerinden 436 dergi ve 74 gazete ile toplam 510 yayın cep telefonu ve tabletlerden okunabiliyor. 31 Mart’a kadar Dergilik uygulamasını mobil cihazlarına indiren herkes operatör farkı gözetmeksizin, 1 ay boyunca Dergilik uygulamasını ücretsiz olarak kullanabilecek. 
Okuma alışkanlığına yepyeni bir boyut kazandıran Dergilik platformu ile ilgili daha geniş bilgiye www.kktcell.com/servisler/dergilik adresinden ulaşmak mümkün. Ayrıca uygulamaya ilişkin son gelişmeler sosyal medya hesaplarından da takip edilerek öğrenilebilecek.
www.facebook.com/dergilikapp 
www.twitter.com/dergilik 
www.instagram.com/dergilik

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473