banner564

Nice mutlu senelere

Kuzey Kıbrıs’ın tanınmış işadamlarından Hasan Onalt, 60’ıncı yaş gününü, ailesi, şirket çalışanları ve dostları ile birlikte kutladı

Nice mutlu senelere
banner598
Onur ULAĞ
Kuzey Kıbrıs’ın tanınmış işadamlarından Hasan Onalt, 60’ıncı yaş gününü, Gazimağusa’ya bağlı Turunçlu köyünde faaliyet gösteren Doğuş Mesarya Restoran’da kutladı.
Onalt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Onalt’ı bu özel gününde ailesi, şirket çalışanları ve dostları yalnız bırakmadı.
Mekanda sahne alan Demet Gencelli, Seda Ay ve Selen Selenada en özel şarkılarını doğum gününü kutlayan Hasan Onalt için söyledi.
Gecenin sürprizlerinden oryantal sahneye çıktığında ise mekanda yaşanan eğlence ikiye katlandı. Başta Hasan Onalt olmak üzere Doğuş Mesarya’yı dolduran tüm konuklar felekten bir gece çaldı.
Bu özel gününde kendisini yalnız bırakmayan ailesi, şirket çalışanlar ve dostları ile tek tek ilgilenen, hepsi ile kadeh tokuşturan Hasan Onalt, “Koca bir aile olduğumuzu bir kez daha kanıtladık. En kötü günümüz böyle olsun” diyerek doğum gününe katılan herkese teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 08:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473