banner564

Dürdane Acı ile tatlı bir sohbet

Gazimağusa’da faaliyet gösteren kadın derneklerinin yöneticileri Kaymakam tarafından ağırlandı

Dürdane Acı ile  tatlı bir sohbet
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa Kaymakamı Dürdane Acı, İlçe sınırları içerisinde bulunan kadın dernek yetkilileri ile Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayında bir araya geldi. 
Gazimağusa’da bulunan 15 kadın derneğinin tamamının katıldığı toplantıda, kadınların el emeği göz nuru ile yapmış oldukları Kıbrıs’a özgü ürünlerin Türkiye’deki belediyelerle işbirliği yapılarak semt pazarlarında satılması ele alındı.
Toplantıda ayrıca uyuşturucu ve cinsel istismar konusunda farkındalık yaratacak proje ve eğitimler için projeler konuşuldu.
Dernek yetkilileri ilk kez bir kaymakamın kadın derneği yetkililerini bir araya getirerek istişarede bulunduğunu belirterek memnuniyet belirterek, “Kaymakamımız Dürdane Acı ile faydalı ve yararlı bir sohbet ettik” dedi.

Dürdane Acı sorunları yerinde dinliyor
Öte yandan Kaymakam Dürdane Acı, göreve geldikten sonra başlattığı icraatları ile bölge halkının takdirini kazanıyor.
Kaymakam Acı; sivil toplum örgütleri, kadın dernekleri, okullar ve kahvanelere kadar bizzat giderek vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor, memurlarına not tutturup kısa sürede çözümler üretiyor.
Antalyalılar bölgesindeki bir kahvehanede karşılarında kaymakamı gören bir vatandaş, “Ben kırk yıldır bu bölgede yaşıyorum ilk defa bir kaymakam kahveye gelip sorunları dinlemek istedi” diyerek şaşkınlığını anlattı. Aynı vatandaş, Kaymakam Acı’nın bu ziyaretlerinin kendileriniz fazlasıyla mutlu ettiğini kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2016, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474